Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 287 kJ / 69 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g | 
| Tuky | 0,34 g | 
| – nasycené | 0,11 g | 
| – nenasycené | 0,11 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 12,60 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky z kotlety, kýty nebo krkovičky | Vepřová kýta | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| olej nebo sádlo | Olej řepkový |