Nutriční hodnoty (Vinná klobása v těstíčku z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 461 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,15 g |
| Tuky | 89,43 g |
| – nasycené | 50,60 g |
| – nenasycené | 36,82 g |
| –– mononenasycené | 15,20 g |
| –– polynenasycené | 21,63 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 4,34 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 51,40 g |
| – cukry | 5,44 g |
| ––– laktóza | 2,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| 50 ml 50 ml podmáslí | Podmáslí | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín na špičku nože na špičku nože | Kmín mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| cca 40 g 40 g hladké mouky do těstíčka + na obalení | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |