Nutriční hodnoty (Vinná klobása v těstíčku z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 461 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,15 g |
Tuky | 89,43 g |
– nasycené | 50,60 g |
– nenasycené | 36,82 g |
–– mononenasycené | 15,20 g |
–– polynenasycené | 21,63 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,34 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 51,40 g |
– cukry | 5,44 g |
––– laktóza | 2,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
50 ml 50 ml podmáslí | Podmáslí | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín na špičku nože na špičku nože | Kmín mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cca 40 g 40 g hladké mouky do těstíčka + na obalení | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
olej na smažení | Olej řepkový |