Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása v těstíčku z podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 461 kJ /
1 305 kcal
Bílkoviny71,93 g
– z toho živočišné bílkoviny66,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,15 g
Tuky89,43 g
– nasycené50,60 g
– nenasycené36,82 g
–– mononenasycené15,20 g
–– polynenasycené21,63 g
––– omega 30,09 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,21 g
Sacharidy51,40 g
– cukry5,44 g
––– laktóza2,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g vinné klobásy Klobása vinná 400 g
50 ml 50 ml podmáslí Podmáslí 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
mletý kmín na špičku nože na špičku nože Kmín mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cca 40 g 40 g hladké mouky do těstíčka + na obalení Mouka pšeničná hladká 40 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.