Nutriční hodnoty (Portobello Bolognese)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 709 kJ / 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 41,88 g |
| – nasycené | 13,87 g |
| – nenasycené | 25,12 g |
| –– mononenasycené | 19,39 g |
| –– polynenasycené | 5,73 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 9,16 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 17,30 g |
| – cukry | 12,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 steakové žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
| 250 - 300 g 250 - 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 275 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 60 g |
| 60 g 60 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 60 g |
| 50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| tvrdý sýr dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |