Nutriční hodnoty (Ostružinové lahodné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 37,92 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 17,54 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
20 20 dkg cukru krupice | Cukr bílý | |
1 1 dl horké vody | Voda | |
1 1 dl oleje řepkového | Olej řepkový | |
25 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
70 70 dkg ostružin (jahod, rybízu, malin...) | Ostružiny čerstvé | |
2 2 lžíce vody | Voda | |
2 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | |
1 1 jahodový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
1 1 tvaroh tučný | Tvaroh plnotučný | |
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
1 1 puding vanilkový v kelímku | Puding v prášku | 40 g |
1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
1 1 lžíce skořice na poprášení | Skořice ceylonská |