Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostružinové lahodné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 949 kJ /
705 kcal
Bílkoviny43,56 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky37,92 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené17,54 g
–– mononenasycené14,00 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 619 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy47,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml horké vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje (řepkového) Olej řepkový 100 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
700 g 700 g ostružin (nebo jahod, rybízu, malin) Ostružiny čerstvé 700 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1 1 jahodový pudinkový prášek Puding v prášku
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
250 g 250 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 250 g
150 g 150 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 150 g
125 g 125 g vanilkového pudinku Puding v prášku 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce skořice (na poprášení) Skořice ceylonská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.