Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 393 kJ / 1 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 44,28 g |
| – nasycené | 21,17 g |
| – nenasycené | 15,78 g |
| –– mononenasycené | 12,90 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 610 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 91,89 g |
| – cukry | 63,73 g |
| ––– laktóza | 16,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 350 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| kokos | Kokos strouhaný |