Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 393 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 44,28 g |
– nasycené | 21,17 g |
– nenasycené | 15,78 g |
–– mononenasycené | 12,90 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 91,89 g |
– cukry | 63,73 g |
––– laktóza | 16,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 350 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
kokos | Kokos strouhaný |