Nutriční hodnoty (Květák a mrkev s curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 6,67 g |
– nasycené | 4,48 g |
– nenasycené | 2,04 g |
–– mononenasycené | 1,64 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 20,27 g |
– cukry | 16,27 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
4 4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar (nebo bujón a voda) | Vývar masový | |
200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá |