Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák a mrkev s curry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie837 kJ /
200 kcal
Bílkoviny11,87 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky6,67 g
– nasycené4,48 g
– nenasycené2,04 g
–– mononenasycené1,64 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy20,27 g
– cukry16,27 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
4 4 větší mrkve Mrkev čerstvá 200 g
olej Olej řepkový
kari Kari
sůl Sůl mořská
vývar (nebo bujón a voda) Vývar masový
200 ml 200 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.