Nutriční hodnoty (Květák a mrkev s curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 837 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 6,67 g |
| – nasycené | 4,48 g |
| – nenasycené | 2,04 g |
| –– mononenasycené | 1,64 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 20,27 g |
| – cukry | 16,27 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo bujón a voda) | Vývar masový | |
| 200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |