Nutriční hodnoty (Krůtí roláda se špenátem a batátové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 229 kJ / 1 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 133,25 g |
– nasycené | 54,48 g |
– nenasycené | 64,22 g |
–– mononenasycené | 53,92 g |
–– polynenasycené | 10,30 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 11,67 g |
– cukry | 7,37 g |
––– laktóza | 7,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 lžička soli | Sůl mořská | |
3 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
6 6 vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 lžička másla | Máslo kravské | 1 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 hrsti špenátu | Špenát čerstvý | |
3 3 ks batátů | Batáty neloupané | |
1 1 lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 lžička soli | Sůl mořská |