Nutriční hodnoty (Krůtí roláda se špenátem a batátové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 229 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 133,25 g |
| – nasycené | 54,48 g |
| – nenasycené | 64,22 g |
| –– mononenasycené | 53,92 g |
| –– polynenasycené | 10,30 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 2,26 g |
| Sůl | 5,41 g |
| Sacharidy | 11,67 g |
| – cukry | 7,37 g |
| ––– laktóza | 7,37 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
| 1 1 lžička soli | Sůl mořská | |
| 3 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 6 6 vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 lžička másla | Máslo kravské | 1 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 hrsti špenátu | Špenát čerstvý | |
| 3 3 ks batátů | Batáty neloupané | |
| 1 1 lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 lžička soli | Sůl mořská |