Nutriční hodnoty (Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 467 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 159,30 g |
| – nasycené | 83,15 g |
| – nenasycené | 74,25 g |
| –– mononenasycené | 64,40 g |
| –– polynenasycené | 9,85 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 207 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 7,97 g |
| – cukry | 2,82 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 chlazené pstruhy | Pstruh | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cca 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 250 g 250 g hříbků (z loňského sběru) | Hřib čerstvý | 250 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| hrst hrst pokrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |