Nutriční hodnoty (Čokoládový koláč "Hanuta")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 669 kJ / 4 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,68 g |
| Tuky | 234,43 g |
| – nasycené | 85,26 g |
| – nenasycené | 140,10 g |
| –– mononenasycené | 108,87 g |
| –– polynenasycené | 31,23 g |
| ––– omega 3 | 2,12 g |
| Vláknina | 19,58 g |
| Cholesterol | 467 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 506,22 g |
| – cukry | 289,39 g |
| ––– laktóza | 25,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 balení 2 balení čokoládového pudinku | Puding v prášku | |
| 70 g 70 g kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 70 g |
| 7 lžic 7 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 105 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 5 lžic 5 lžic lískových ořechů | Lískový ořech | 75 g |