Nutriční hodnoty (Zázvorové maso se steakovým žampionem a chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 13,05 g |
– nasycené | 3,16 g |
– nenasycené | 6,56 g |
–– mononenasycené | 5,47 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,90 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g vepřového masa (nebo drůbežího či králičího) | Vepřová kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 plnější lžička zázvoru čerstvě nastrouhaného | Zázvor sušený | |
1 1 větší portobello | Portobello čerstvá | |
cca 8 8 mladých chřestů | Chřest zelený čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
olej | Olej řepkový | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |