Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zázvorové maso se steakovým žampionem a chřestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 228 kJ /
532 kcal
Bílkoviny86,72 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,72 g
Tuky13,05 g
– nasycené3,16 g
– nenasycené6,56 g
–– mononenasycené5,47 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,90 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g vepřového masa (nebo drůbežího či králičího) Vepřová kýta 400 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 plnější lžička zázvoru čerstvě nastrouhaného Zázvor sušený
1 1 větší portobello Portobello čerstvá
cca 8 8 mladých chřestů Chřest zelený čerstvý
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
olej Olej řepkový
vývar dle potřeby Vývar hovězí
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.