Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkovo-jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 528 kJ /
5 384 kcal
Bílkoviny85,44 g
– z toho živočišné bílkoviny27,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,65 g
Tuky300,51 g
– nasycené144,79 g
– nenasycené134,65 g
–– mononenasycené79,03 g
–– polynenasycené55,62 g
––– omega 38,74 g
Vláknina38,35 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 338 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy565,35 g
– cukry296,75 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
175 g 175 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 175 g
175 g 175 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 175 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
175 g 175 g moučkového cukru Cukr bílý 175 g
100 g 100 g nahrubo nasekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
cca 10 10 BEBE sušenek Sušenka
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
cca 250 g 250 g čerstvých švestek Švestky čerstvé 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.