Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dršťková polévka s batáty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 773 kJ /
1 380 kcal
Bílkoviny113,13 g
– z toho živočišné bílkoviny93,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,63 g
Tuky8,00 g
– nasycené3,39 g
– nenasycené6,27 g
–– mononenasycené3,07 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina37,70 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 504 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy184,13 g
– cukry61,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g předvařených drštěk Dršťky hovězí 500 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat (450 g) Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
500 g 500 g batátů Batáty neloupané 500 g
2 l 2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 2000 ml
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.