Nutriční hodnoty (Zapečený květák (nejen) s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,14 g |
| Tuky | 33,24 g |
| – nasycené | 8,03 g |
| – nenasycené | 15,48 g |
| –– mononenasycené | 12,27 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 28,86 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 111,80 g |
| – cukry | 22,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g uzeného masa nebo libové uzené slaniny | Vepřová plec uzená | 200 g |
| 150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| cca 500 g cca 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |