Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák (nejen) s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 891 kJ /
1 169 kcal
Bílkoviny91,98 g
– z toho živočišné bílkoviny65,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,14 g
Tuky33,24 g
– nasycené8,03 g
– nenasycené15,48 g
–– mononenasycené12,27 g
–– polynenasycené3,21 g
––– omega 30,17 g
Vláknina28,86 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,13 g
Sacharidy111,80 g
– cukry22,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g květáku Květák čerstvý 500 g
200 g 200 g uzeného masa nebo libové uzené slaniny Vepřová plec uzená 200 g
150 g 150 g pórku Pórek čerstvý 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
cca 500 g cca 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.