Nutriční hodnoty (Zapečený květák (nejen) s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,14 g |
Tuky | 33,24 g |
– nasycené | 8,03 g |
– nenasycené | 15,48 g |
–– mononenasycené | 12,27 g |
–– polynenasycené | 3,21 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 28,86 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,13 g |
Sacharidy | 111,80 g |
– cukry | 22,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g květáku | Květák čerstvý | 500 g |
200 g 200 g uzeného masa nebo libové uzené slaniny | Vepřová plec uzená | 200 g |
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
cca 500 g cca 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |