Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahody naložené v rumu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 104 kJ /
3 610 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy572,50 g
– cukry572,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jahod Jahody čerstvé 1000 g
500 ml 500 ml rumu Rum 500 ml
500 g 500 g cukru krupice Cukr bílý 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.