Nutriční hodnoty (Bramborový salát s paprikovou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 340 kJ / 1 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,37 g |
| Tuky | 48,27 g |
| – nasycené | 11,66 g |
| – nenasycené | 33,36 g |
| –– mononenasycené | 13,43 g |
| –– polynenasycené | 19,93 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 16,34 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 2,36 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 102,36 g |
| – cukry | 9,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g paprikové klobásy | Klobása | 200 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 menší nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| kopr (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |