Nutriční hodnoty (Bramborový salát s paprikovou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 340 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,37 g |
Tuky | 48,27 g |
– nasycené | 11,66 g |
– nenasycené | 33,36 g |
–– mononenasycené | 13,43 g |
–– polynenasycené | 19,93 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 16,34 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 102,36 g |
– cukry | 9,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g paprikové klobásy | Klobása | 200 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 menší nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
kopr (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |