Nutriční hodnoty (Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 62,32 g |
– nasycené | 41,28 g |
– nenasycené | 18,44 g |
–– mononenasycené | 16,00 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 166,80 g |
– cukry | 18,80 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
400 g 400 g nových menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
cca 5 5 šalotek (podle velikosti) | Šalotka čerstvá | |
4 4 celé stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |