Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s avokádem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 713 kJ /
648 kcal
Bílkoviny24,27 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,91 g
Tuky37,51 g
– nasycené6,75 g
– nenasycené25,82 g
–– mononenasycené21,45 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy47,25 g
– cukry37,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (170 g) ) Tuňák ve vlastní šťávě
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
10-12 10-12 třešňových rajčátek Rajče červené čerstvé 660 g
1 1 zralé avokádo Avokádo čerstvé
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z 1 limetky Šťáva z limetky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.