Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s avokádem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 713 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,91 g |
Tuky | 37,51 g |
– nasycené | 6,75 g |
– nenasycené | 25,82 g |
–– mononenasycené | 21,45 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 47,25 g |
– cukry | 37,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (170 g) ) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10-12 10-12 třešňových rajčátek | Rajče červené čerstvé | 660 g |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky |