Nutriční hodnoty (Rychlá letní pánev (aneb když zbudou těstoviny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 413 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,44 g |
| Tuky | 50,98 g |
| – nasycené | 24,74 g |
| – nenasycené | 25,48 g |
| –– mononenasycené | 21,68 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 42 mg |
| Sodík | 981 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 21,36 g |
| – cukry | 13,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| miska miska uvařených těstovin | Těstoviny pšeničné | |
| 50-70 g 50-70 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
| malá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| rajčatové pyré nebo dobrý kečup | Pyré z červených rajčat | |
| strouhaný sýr (měla jsem Goudu) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |