Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,50 g |
| Tuky | 152,30 g |
| – nasycené | 23,90 g |
| – nenasycené | 111,95 g |
| –– mononenasycené | 80,75 g |
| –– polynenasycené | 31,20 g |
| ––– omega 3 | 8,39 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 494,00 g |
| – cukry | 305,00 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 3 3 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 pudink (nejlépe karamelový) | Puding v prášku | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |