Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 616 kJ /
3 732 kcal
Bílkoviny89,90 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,50 g
Tuky152,30 g
– nasycené23,90 g
– nenasycené111,95 g
–– mononenasycené80,75 g
–– polynenasycené31,20 g
––– omega 38,39 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 705 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy494,00 g
– cukry305,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
3 3 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 pudink (nejlépe karamelový) Puding v prášku
skořice Skořice ceylonská
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.