Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z jablek a uzeného pstruha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 485 kJ /
833 kcal
Bílkoviny55,66 g
– z toho živočišné bílkoviny54,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,66 g
Tuky50,15 g
– nasycené7,84 g
– nenasycené36,65 g
–– mononenasycené21,40 g
–– polynenasycené15,25 g
––– omega 32,51 g
Vláknina9,86 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy34,80 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
300 g 300 g uzeného pstruha (kupuji v rybárně) Pstruh 300 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl, pepř, petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.