Nutriční hodnoty (Salát z jablek a uzeného pstruha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 485 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,66 g |
Tuky | 50,15 g |
– nasycené | 7,84 g |
– nenasycené | 36,65 g |
–– mononenasycené | 21,40 g |
–– polynenasycené | 15,25 g |
––– omega 3 | 2,51 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 34,80 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
300 g 300 g uzeného pstruha (kupuji v rybárně) | Pstruh | 300 g |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl, pepř, petrželka | Petržel nať čerstvá |