Nutriční hodnoty (Salát z jablek a uzeného pstruha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 485 kJ / 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,66 g |
| Tuky | 50,15 g |
| – nasycené | 7,84 g |
| – nenasycené | 36,65 g |
| –– mononenasycené | 21,40 g |
| –– polynenasycené | 15,25 g |
| ––– omega 3 | 2,51 g |
| Vláknina | 9,86 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 167 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
| – cukry | 32,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 300 g 300 g uzeného pstruha (kupuji v rybárně) | Pstruh | 300 g |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl, pepř, petrželka | Petržel nať čerstvá |