Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková omáčka s nivou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 356 kJ /
1 519 kcal
Bílkoviny47,27 g
– z toho živočišné bílkoviny27,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky134,07 g
– nasycené40,98 g
– nenasycené79,05 g
–– mononenasycené21,18 g
–– polynenasycené57,87 g
––– omega 39,84 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,20 g
Sacharidy27,07 g
– cukry10,82 g
––– laktóza9,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
cca 1 1 cm plátek másla Máslo kravské 1 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany na vaření (12%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku nahrubo posekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
hrst hrst smažené sušené cibule Cibule sušená
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.