Nutriční hodnoty (Hovězí plátky s hořkou čokoládou a chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 805 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 35,61 g |
| – nasycené | 17,49 g |
| – nenasycené | 15,17 g |
| –– mononenasycené | 12,42 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,49 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 43,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 Pl 1 Pl sádla domácího | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 PL 2 PL mouky hladké speciál | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 30 ml |
| 1 PL 1 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 60 g 60 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 60 g |
| 2 ks 2 ks chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| špetka špetka petrželové natě | Petržel nať čerstvá |