Nutriční hodnoty (Ledvinky na badyánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 16,77 g |
| – nasycené | 9,75 g |
| – nenasycené | 6,91 g |
| –– mononenasycené | 2,65 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 669 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 párek (jiná uzenina) | Párek vepřový | 80 g |
| 2 - 3 2 - 3 hvězdičky badyánu | Badyán | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |