Nutriční hodnoty (Tykvový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 266 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
Tuky | 44,11 g |
– nasycené | 21,63 g |
– nenasycené | 21,75 g |
–– mononenasycené | 18,48 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 25,75 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tykev | Dýně čerstvá | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 3 špekáčky nebo jiná klobása | Špekáček | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |