Nutriční hodnoty (Tykvový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 266 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
| Tuky | 44,11 g |
| – nasycené | 21,63 g |
| – nenasycené | 21,75 g |
| –– mononenasycené | 18,48 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,42 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 854 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 25,75 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tykev | Dýně čerstvá | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 3 3 špekáčky nebo jiná klobása | Špekáček | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |