Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 266 kJ /
541 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny5,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,21 g
Tuky44,11 g
– nasycené21,63 g
– nenasycené21,75 g
–– mononenasycené18,48 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,42 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 854 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy25,75 g
– cukry15,60 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tykev Dýně čerstvá
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 3 špekáčky nebo jiná klobása Špekáček
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.