Nutriční hodnoty (Tvarohovo-ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 717 kJ / 2 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,06 g |
Tuky | 126,67 g |
– nasycené | 80,78 g |
– nenasycené | 43,60 g |
–– mononenasycené | 39,55 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 7,65 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 382,63 g |
– cukry | 192,38 g |
––– laktóza | 4,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva- necelý | ||
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
250 250 g měkkého tvarohu - vanička | Tvaroh polotučný | |
cca 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice, dle chuti a sladkosti ovoce | Cukr bílý | 62.5 g |
250-300 g 250-300 g jablek, hrušek, švestek, třešní, borůvek... |