Nutriční hodnoty (Tvarohovo-ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 717 kJ / 2 800 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,66 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,06 g | 
| Tuky | 126,67 g | 
| – nasycené | 80,78 g | 
| – nenasycené | 43,60 g | 
| –– mononenasycené | 39,55 g | 
| –– polynenasycené | 4,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,46 g | 
| Vláknina | 7,65 g | 
| Cholesterol | 387 mg | 
| Sodík | 39 mg | 
| Sůl | 0,08 g | 
| Sacharidy | 382,63 g | 
| – cukry | 192,38 g | 
| ––– laktóza | 4,88 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 1 balíček 1 balíček kypřicího prášku (necelý) | Kypřící prášek | 12 g | 
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g | 
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g | 
| 150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g | 
| citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 5 lžic 5 lžic mléka (zhruba) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice (dle chuti a sladkosti ovoce) | Cukr bílý | 30 g | 
| 250-300 g 250-300 g jablek (hrušek, švestek, třešní, borůvek) | Jablko čerstvé | 275 g | 
 
	