Nutriční hodnoty (Dýňovo - datlový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 10 193 kJ / 2 436 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 36,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,37 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,35 g | 
| Tuky | 169,73 g | 
| – nasycené | 100,20 g | 
| – nenasycené | 60,77 g | 
| –– mononenasycené | 54,79 g | 
| –– polynenasycené | 5,99 g | 
| ––– omega 3 | 0,62 g | 
| Vláknina | 20,75 g | 
| Cholesterol | 1,23 g | 
| Sodík | 504 mg | 
| Sůl | 1,74 g | 
| Sacharidy | 180,70 g | 
| – cukry | 154,00 g | 
| ––– laktóza | 8,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 pomeranč (dužina i kůra) | Pomeranč čerstvý | |
| 150 g 150 g datlí sušených | Datle sušené s peckou | 150 g | 
| 250 g 250 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 250 g | 
| 175 g 175 g másla (případně Hery ) | Máslo kravské | 175 g | 
| 250 g 250 g pohankové nebo špaldové mouky | ||
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
| 50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 1 KL 1 KL vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g | 
| 1 KL 1 KL dýňového koření | Skořice ceylonská mletá | 5 g | 
 
	