Nutriční hodnoty (Paprikové vepřové plátky na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 101 kJ / 1 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 168,72 g |
– nasycené | 82,42 g |
– nenasycené | 84,18 g |
–– mononenasycené | 72,06 g |
–– polynenasycené | 12,13 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 23,60 g |
– cukry | 10,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky vepřové krkovice (libovější) nebo kýty, kotlety, plece | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
200 g 200 g gazdovské slaniny (nebo anglické...) | Špek | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
150 g 150 g čerstvých hub - václavky, babky, hlíva... | Hřib čerstvý | 150 g |
vývar | Vývar hovězí | |
jíška , nemusí být | Jíška máslová |