Nutriční hodnoty (Paprikové vepřové plátky na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 101 kJ / 1 697 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 168,72 g |
| – nasycené | 82,42 g |
| – nenasycené | 84,18 g |
| –– mononenasycené | 72,06 g |
| –– polynenasycené | 12,13 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
| – cukry | 10,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky vepřové krkovice (libovější) nebo kýty, kotlety, plece | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g gazdovské slaniny (nebo anglické...) | Špek | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 150 g 150 g čerstvých hub - václavky, babky, hlíva... | Hřib čerstvý | 150 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| jíška , nemusí být | Jíška máslová |