Nutriční hodnoty (Špenátový závin se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 12 715 kJ / 3 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,40 g |
Tuky | 218,66 g |
– nasycené | 93,29 g |
– nenasycené | 116,57 g |
–– mononenasycené | 41,13 g |
–– polynenasycené | 75,44 g |
––– omega 3 | 3,99 g |
Vláknina | 24,18 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 191,01 g |
– cukry | 18,75 g |
––– laktóza | 1,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
100 g 100 g sýru Feta | Sýr feta | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
hladká mouka na pomoučení | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |