Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 22 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 22 názorů

Suroviny 4 porce

400 g vepřové kotlety bez kosti
500 g bramborových noků
1 cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce hrubozrnné hořčice
lístky ze dvou snítek tymiánu
1 smetana ke šlehání
100 g goudy
50 g parmazánu
sůl
mletý čerstvý pepř
slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi opečeme proužky cibule, plátky česneku a kousky masa dozlatova. Mírně osolíme a opepříme.

  2. Opečenou směs přendáme do zapékací nádoby.

  3. Noky uvaříme podle návodu na obalu a přidáme k masu.

  4. Hořčici promícháme s lístky tymiánu a se smetanou. Směs osolíme, opepříme a přelijeme do zapékací nádoby.

  5. Promícháme a vše posypeme nastrouhanými sýry.

  6. Zapékáme v troubě při 180 stupních, až se sýry roztaví a omáčka začne bublat.

Poznámka od kuchařky

Zdroj - časopis Apetit, mírně upraveno.

Komentáře k receptu Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Předchozí 1 2

Tématické fráze: noky k omáčce zapečené noky bramborové noky s vepřovým masem domácí noky k omáčce omáčky s vepřovým masem gnocchi s vepřovým masem vepřové maso s noky omáčka na bramborové noky zapečené gnocchi s vepřovým masem hořčičná omáčka s masem recepty z vepřového masa noky s masem vepřové maso recepty noky s horcicnou omackou gnocchi s vepřovým recept zapečené gnocchi omáčka na noky hořčičná omáčka zapékané noky bramborové noky k omačce