Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Vepřové maso 20 názorů

Suroviny

400 g vepřové kotlety bez kosti
500 g bramborových noků
1 cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce hrubozrnné hořčice
lístky ze dvou snítek tymiánu
1 smetana ke šlehání
100 g goudy
50 g parmazánu
sůl
mletý čerstvý pepř
slunečnicový olej
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi opečeme proužky cibule, plátky česneku a kousky masa dozlatova. Mírně osolíme a opepříme.

  2. Opečenou směs přendáme do zapékací nádoby.

  3. Noky uvaříme podle návodu na obalu a přidáme k masu.

  4. Hořčici promícháme s lístky tymiánu a se smetanou. Směs osolíme, opepříme a přelijeme do zapékací nádoby.

  5. Promícháme a vše posypeme nastrouhanými sýry.

  6. Zapékáme v troubě při 180 stupních, až se sýry roztaví a omáčka začne bublat.

Poznámka

Zdroj - časopis Apetit, mírně upraveno.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 530 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

1 2

Tématické fráze: noky k omáčce zapečené noky bramborové noky s vepřovým masem domácí noky k omáčce omáčky s vepřovým masem gnocchi s vepřovým masem vepřové maso s noky omáčka na bramborové noky hořčičná omáčka s masem zapečené gnocchi s vepřovým masem noky s horcicnou omackou noky s masem gnocchi s vepřovým omáčka na noky hořčičná omáčka zapékané noky bramborové noky k omačce maso v hořčičné omáčce maso s nokama kotlety s noky

Zapomněl/a jsem heslo