Nutriční hodnoty (Švédské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 392 kJ / 5 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
| Tuky | 262,12 g |
| – nasycené | 160,04 g |
| – nenasycené | 89,88 g |
| –– mononenasycené | 80,85 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 528,30 g |
| – cukry | 197,80 g |
| ––– laktóza | 38,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
| 150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| tuk na vymazání pekáče | Margarín | |
| 750 g 750 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rozinky | Rozinky | |
| 250 g 250 g másla (na pokladení povrchu koláče) | Máslo kravské | 250 g |