Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory à la Itálie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 859 kJ /
1 161 kcal
Bílkoviny76,50 g
– z toho živočišné bílkoviny65,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky48,80 g
– nasycené29,50 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené12,50 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,30 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,63 g
Sacharidy97,97 g
– cukry12,87 g
––– laktóza6,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g oloupaných brambor Brambor zimní 550 g
60 g 60 g sušené šunky Pršut 60 g
5-6 ks 5-6 ks sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
100 g 100 g žervé (paloučku, cottage...) Žervé 100 g
125 g 125 g mozzarelly Mozzarella kravská 125 g
1 hrst 1 hrst oliv dle chuti (zelené, černé...) Olivy čerstvé zralé
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
olej z naložených sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.