Nutriční hodnoty (Zapékané brambory à la Itálie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 859 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 48,80 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 18,00 g |
–– mononenasycené | 12,50 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 97,97 g |
– cukry | 12,87 g |
––– laktóza | 6,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 550 g |
60 g 60 g sušené šunky | Pršut | 60 g |
5-6 ks 5-6 ks sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
100 g 100 g žervé (paloučku, cottage...) | Žervé | 100 g |
125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
1 hrst 1 hrst oliv dle chuti (zelené, černé...) | Olivy čerstvé zralé | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
olej z naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |