Nutriční hodnoty (Kakaovo-ořechové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 780 kJ / 3 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
| Tuky | 197,56 g |
| – nasycené | 36,37 g |
| – nenasycené | 141,90 g |
| –– mononenasycené | 52,70 g |
| –– polynenasycené | 89,20 g |
| ––– omega 3 | 12,73 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 293,95 g |
| – cukry | 113,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 125 g 125 g změklé Hery | Margarín | 125 g |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |