Nutriční hodnoty (Jablečné řezy jako páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 81,75 g |
– nasycené | 20,80 g |
– nenasycené | 58,47 g |
–– mononenasycené | 38,21 g |
–– polynenasycené | 20,26 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 299,14 g |
– cukry | 120,21 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
125 g 125 g Hery (másla) | Margarín | 125 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 ČL 1 ČL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
4 PL 4 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 kg 1/2 kg jablek (váha vcelku) | Jablko čerstvé | 500 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
4 PL 4 PL krystalu (podle sladkosti jablek | Cukr bílý | 60 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
vejce na potření | Vejce slepičí |