Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy jako páj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 702 kJ /
2 080 kcal
Bílkoviny27,20 g
– z toho živočišné bílkoviny2,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky81,75 g
– nasycené20,80 g
– nenasycené58,47 g
–– mononenasycené38,21 g
–– polynenasycené20,26 g
––– omega 31,59 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy299,14 g
– cukry120,21 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
125 g 125 g Hery (másla) Margarín 125 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 ČL 1 ČL citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
4 PL 4 PL mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 kg 1/2 kg jablek (váha vcelku) Jablko čerstvé 500 g
ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
4 PL 4 PL krystalu (podle sladkosti jablek Cukr bílý 60 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.