Nutriční hodnoty (Dušené zázvorové plátky s hlívou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 337 kJ / 1 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,24 g |
| Tuky | 89,00 g |
| – nasycené | 42,74 g |
| – nenasycené | 45,03 g |
| –– mononenasycené | 36,91 g |
| –– polynenasycené | 8,12 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 63,46 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,16 g |
| Sacharidy | 58,98 g |
| – cukry | 23,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700-800 g 700-800 g vepřové kotlety, kýty, krkovice... | ||
| 100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |
| 150 g 150 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
| 2 2 větší řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| nasekaný zázvor na dozdobení | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar masový | |