Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec s omáčkou dýňovo-zeleninovou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 564 kJ /
1 091 kcal
Bílkoviny163,49 g
– z toho živočišné bílkoviny159,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,29 g
Tuky35,77 g
– nasycené8,54 g
– nenasycené18,40 g
–– mononenasycené15,72 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,26 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 481 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy25,65 g
– cukry12,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 menší dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 kostka 1 kostka domácího mraženého demi glace (velmi silný vývar, který po vychladnutí želíruje) nebo gelový bujon Demi-glace
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
3 3 jarní cibulky celé Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pár kuliček kuliček červeného pepře Pepř černý
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.