Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z bramborového těsta s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 057 kJ /
3 360 kcal
Bílkoviny40,26 g
– z toho živočišné bílkoviny1,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky151,30 g
– nasycené96,10 g
– nenasycené52,15 g
–– mononenasycené47,15 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,56 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy451,84 g
– cukry172,94 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g studených uvařených brambor Brambor zimní 200 g
250 g 250 g polohrubé mouky + podle potřeby Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 velké nebo 2 menší vejce
lžička lžička prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
nastrouhaná jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
rozinky nebo sekané ořechy Rozinky
80 80 g másla - trochu změklé Máslo kravské 80 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
máslo + hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.