Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z bramborového těsta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 057 kJ / 3 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 151,30 g |
– nasycené | 96,10 g |
– nenasycené | 52,15 g |
–– mononenasycené | 47,15 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 451,84 g |
– cukry | 172,94 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g studených uvařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
250 g 250 g polohrubé mouky + podle potřeby | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 velké nebo 2 menší vejce | ||
lžička lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
rozinky nebo sekané ořechy | Rozinky | |
80 80 g másla - trochu změklé | Máslo kravské | 80 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
máslo + hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |