Nutriční hodnoty (Aargauské brambory se sušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 19 398 kJ / 4 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 437,77 g |
– nasycené | 215,88 g |
– nenasycené | 215,98 g |
–– mononenasycené | 185,23 g |
–– polynenasycené | 30,75 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 8,04 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 136,66 g |
– cukry | 58,49 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g sušených jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
500 g 500 g prorostlé slaniny | Špek | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
sůl | Sůl mořská |