Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aargauské brambory se sušenými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie19 398 kJ /
4 636 kcal
Bílkoviny28,64 g
– z toho živočišné bílkoviny17,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky437,77 g
– nasycené215,88 g
– nenasycené215,98 g
–– mononenasycené185,23 g
–– polynenasycené30,75 g
––– omega 30,68 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 8,04 g
Sůl20,00 g
Sacharidy136,66 g
– cukry58,49 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g sušených jablek Jablko čerstvé 250 g
500 g 500 g prorostlé slaniny Špek 500 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.