Nutriční hodnoty (Aargauské brambory se sušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 19 398 kJ / 4 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 437,77 g |
| – nasycené | 215,88 g |
| – nenasycené | 215,98 g |
| –– mononenasycené | 185,23 g |
| –– polynenasycené | 30,75 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 401 mg |
| Sodík | 8,04 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 136,66 g |
| – cukry | 58,49 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g sušených jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 500 g 500 g prorostlé slaniny | Špek | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |