Nutriční hodnoty (Avokádová svačinka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 058 kJ / 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 21,50 g |
| – nasycené | 10,50 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 4,83 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 53 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 2,12 g |
| – cukry | 0,82 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 10 g 10 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 10 g |
| ½ menší zralé hrušky | Hruška čerstvá | |
| citronová šťáva (asi 10 kapek) | Šťáva z citrónu |