

Vaječina
Suroviny
- kousek špeku (nebo slaniny)
- 3 vejce
- máslo
- pažitka
- sůl
Postup přípravy receptu
Na pánvi rozehřejeme máslo. Špek nebo slaninu pokrájíme na drobné kousky a necháme asi 5 minut na pánvi orestovat.
Přidáme opatrně rozklepnutá vejce a mícháme, dokud vajíčka nezhoustnou. Dle chuti přidáme pažitku a sůl. Podáváme s chlebem a zeleninou.
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Vaječina
-
vipadá to lahodně:-
-
Výborný a spolehlivý recept.Zásadní však je dělat vaječinu z domácích vajíček. Pak je pěkně žluťoučká a velmi chutná. Žádné uměloviny. Já si domácí vajíčka objednávám na : jansajindrich@seznam.cz a jsem velmi spokojený.
-
tak pro chlapy začátečníky je to super recept když je hlad tak je hlad super
-
Jeeeeeeeeeeeeeee to je slozite,poradite????
-
Je to pěkně nafocené, tak co ! Práci s tím měla. Zdravím
-
Autorka receptu sa baví, my sa bavíme, všetci sa bavíme. Vlastne je to pekné...
-
-
Já mám pocit, že si někdo myslí, že chytnem na první šlápnutí. Čtu to s úsměvem.
-
Nejspíše to bude podobný recept k tomu, co už tady je a vhodný pro začínajíci kuchařky, asi tak 10 leté.
-
paprika
-
Jdu křičet z okna ...
-
kolikrát ještě:
-
dextro, to myslíš, že při tak dlouhé existenci těchto stránek tu nebudou obyčejná míchaná vajíčka
Nedávno tu zrovna proběhla u jednoho receptu diskuze, tam jsou pěkně popsané i triky při přípravě, aby to byly ty nej vajíčka.
-
Ale, no tak
...