Nutriční hodnoty (Bulharské vepřové nudličky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 13,32 g |
| – nasycené | 3,22 g |
| – nenasycené | 6,75 g |
| –– mononenasycené | 5,51 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 9,16 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 18,63 g |
| – cukry | 8,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 velká hrst růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce Ljutenice | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 lžička 1 lžička koření čubrica | Čubrica | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička chilli pasty | Chilli omáčka | 5 ml |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |