Nutriční hodnoty (Kuřecí s hruškou na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 911 kJ / 457 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,84 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,94 g | 
| Tuky | 3,66 g | 
| – nasycené | 0,94 g | 
| – nenasycené | 2,09 g | 
| –– mononenasycené | 1,20 g | 
| –– polynenasycené | 0,88 g | 
| ––– omega 3 | 0,65 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 165 mg | 
| Sodík | 1,06 g | 
| Sůl | 2,52 g | 
| Sacharidy | 30,37 g | 
| – cukry | 22,92 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího masa (prsa nebo stehenní řízky) | Kuře prso | 300 g | 
| 250 g 250 g očištěné hrušky | Hruška čerstvá | 250 g | 
| 1 1 plnější lžička jemně nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cca 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml | 
| 2 plátky 2 plátky sušené šunky | Pršut | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	