Nutriční hodnoty (Kuchařova kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 163 kJ / 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 16,32 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 543 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 2,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety s kostí nebo i bez (nebo silnější řízky z kýty) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 40 g 40 g uherského salámu nebo křemešníku | Suchý salám | 40 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| nakládaná červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek másla pod vejce | Vejce slepičí | |
| trojobal (mouka + vejce + strouhanka), | Vejce slepičí | |
| olej na smažení | Olej řepkový |