Nutriční hodnoty (Rýžový kari salát s rybičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 867 kJ / 1 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,50 g |
| Tuky | 58,97 g |
| – nasycené | 7,63 g |
| – nenasycené | 42,44 g |
| –– mononenasycené | 5,54 g |
| –– polynenasycené | 36,90 g |
| ––– omega 3 | 6,12 g |
| Vláknina | 19,90 g |
| Cholesterol | 11 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 288,01 g |
| – cukry | 44,51 g |
| ––– laktóza | 3,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rybiček v oleji (125 g) | Sardinky v oleji | |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 80 g 80 g sekaných orechů | Vlašské ořechy | 80 g |
| 1 1 tenčí plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |