Nutriční hodnoty (Rozmarýnové telecí na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 648 kJ / 1 111 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 136,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g | 
| Tuky | 53,04 g | 
| – nasycené | 19,36 g | 
| – nenasycené | 26,37 g | 
| –– mononenasycené | 22,72 g | 
| –– polynenasycené | 3,65 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 15,65 g | 
| Cholesterol | 444 mg | 
| Sodík | 826 mg | 
| Sůl | 1,85 g | 
| Sacharidy | 16,08 g | 
| – cukry | 6,05 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 650 g 650 g telecího masa, například plec | Vepřová plec | 650 g | 
| 150 g 150 g čerstvých hub (nebo zmražených) | Hřib čerstvý | 150 g | 
| 30 g 30 g uzeného špeku | Špek | 30 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| větší snítku snítku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| solamyl nebo jíška | Bramborový škrob | |
| smetana ke šlehání nebo tučná zakysaná | Smetana kravská sladká 30% | |
| nit |