Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rozmarýnové telecí na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 648 kJ /
1 111 kcal
Bílkoviny136,63 g
– z toho živočišné bílkoviny130,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky53,04 g
– nasycené19,36 g
– nenasycené26,37 g
–– mononenasycené22,72 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,16 g
Vláknina15,65 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 826 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy16,08 g
– cukry6,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g telecího masa, například plec Vepřová plec 650 g
150 g 150 g čerstvých hub (nebo zmražených) Hřib čerstvý 150 g
30 g 30 g uzeného špeku Špek 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
větší snítku snítku rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
vývar Vývar hovězí
solamyl nebo jíška Bramborový škrob
smetana ke šlehání nebo tučná zakysaná Smetana kravská sladká 30%
nit

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.