Nutriční hodnoty (Rozmarýnové telecí na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 648 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,23 g |
Tuky | 53,04 g |
– nasycené | 19,36 g |
– nenasycené | 26,37 g |
–– mononenasycené | 22,72 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 826 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 16,08 g |
– cukry | 6,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g telecího masa, například plec | Vepřová plec | 650 g |
150 g 150 g čerstvých hub (nebo zmražených) | Hřib čerstvý | 150 g |
30 g 30 g uzeného špeku | Špek | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
větší snítku snítku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar | Vývar hovězí | |
solamyl nebo jíška | Bramborový škrob | |
smetana ke šlehání nebo tučná zakysaná | Smetana kravská sladká 30% | |
nit |