Nutriční hodnoty (Pohanka s brokolicí, mrkví a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 136 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,09 g |
Tuky | 26,41 g |
– nasycené | 3,93 g |
– nenasycené | 22,46 g |
–– mononenasycené | 17,64 g |
–– polynenasycené | 4,82 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 34,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 197,74 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky /250 ml/ | Pohanka loupaná | 250 g |
půl půl brokolice | Brokolice čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
10 cm 10 cm salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
worcester | Worcestrová omáčka |