Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s brokolicí, mrkví a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 136 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny33,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,09 g
Tuky26,41 g
– nasycené3,93 g
– nenasycené22,46 g
–– mononenasycené17,64 g
–– polynenasycené4,82 g
––– omega 30,17 g
Vláknina34,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy197,74 g
– cukry9,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky /250 ml/ Pohanka loupaná 250 g
půl půl brokolice Brokolice čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
bílá část pórku Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
10 cm 10 cm salátové okurky Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
worcester Worcestrová omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.