Nutriční hodnoty (Giovanni řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 908 kJ / 2 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,09 g |
| Tuky | 117,70 g |
| – nasycené | 61,75 g |
| – nenasycené | 41,89 g |
| –– mononenasycené | 34,79 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 11,12 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 363,26 g |
| – cukry | 240,55 g |
| ––– laktóza | 19,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
| 25 g 25 g Gustin Dr. Oetker | Škrob kukuřičný | 25 g |
| 1 1 pudink s vanilkovou příchutí Dr.Oetker | Puding v prášku | 40 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr Dr.Oetker | Cukr vanilkový | |
| 250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1/2 balení 1/2 balení želatiny čiré Dr.Oetker | Želatina vepřová | 5 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 400 g 400 g jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
| 1 balení 1 balení želatiny čiré Dr.Oetker | Želatina vepřová | 10 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| trochu trochu citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |