Nutriční hodnoty (Okurky v hořčicové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 161,50 g |
– cukry | 150,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
okurky nakladačky | Okurka polní zavařená | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1,5 dl 1,5 dl cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 dl 2 dl octa | Ocet lihový | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
5 lžiček 5 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 25 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
česnek | Česnek čerstvý |