Nutriční hodnoty (Okurky v hořčicové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,71 g |
| Sůl | 16,75 g |
| Sacharidy | 161,50 g |
| – cukry | 150,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| okurky nakladačky | Okurka polní zavařená | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1,5 dl 1,5 dl cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 dl 2 dl octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 5 lžiček 5 lžiček plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 25 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| česnek | Česnek čerstvý |