Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky v hořčicové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 037 kJ /
726 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky8,00 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,71 g
Sůl16,75 g
Sacharidy161,50 g
– cukry150,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
okurky nakladačky Okurka polní zavařená
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1,5 dl 1,5 dl cukru Cukr bílý 150 g
2 dl 2 dl octa Ocet lihový 200 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
5 lžiček 5 lžiček plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 25 g
kopr Kopr nať čerstvý
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.