Nutriční hodnoty (Bramborový salát s květákem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 842 kJ / 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
| Tuky | 65,05 g |
| – nasycené | 8,17 g |
| – nenasycené | 50,82 g |
| –– mononenasycené | 14,48 g |
| –– polynenasycené | 36,35 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 16,35 g |
| Cholesterol | 104 mg |
| Sodík | 711 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 57,25 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 150 g 150 g květáku | Květák čerstvý | 150 g |
| 150 g 150 g brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 80 g 80 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské nebo plnotučné hořčice | ||
| lák z okurek nebo feferonek, dle potřeby | Nálev z okurek | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |