Nutriční hodnoty (Velikonoční beránek s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 448 kJ / 2 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 30,54 g |
– nasycené | 12,31 g |
– nenasycené | 11,79 g |
–– mononenasycené | 9,06 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 377,64 g |
– cukry | 228,44 g |
––– laktóza | 8,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g pomazánkového másla bez příchutě | Pomazánka mléčná | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 jablko¨ | ||
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |