Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové maso s rýží a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,72 g |
| Tuky | 74,47 g |
| – nasycené | 25,40 g |
| – nenasycené | 36,40 g |
| –– mononenasycené | 29,70 g |
| –– polynenasycené | 6,70 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 6,75 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 560 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 88,50 g |
| – cukry | 7,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 100 g 100 g rýže parboiled | Rýže bílá | 100 g |
| 30 g 30 g sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 25 g 25 g medvědího česneku (nebo jiných bylinek) | Česnek medvědí čerstvý | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trocha trocha tuku na zapékací mísu (sádlo, olej) | Margarín |